- Sorteer op Willekeurig
- Toon 15 Producten per pagina
-
Paco Gracia-Tempranillo Blanco, Rioja, Spanje
Bijzondere witte druif, frisse zuren, mineraliteit en rijke afdronk
-
Royal Belgium ‘OSIETRA’ (10 gr)
Aangenaam mondgevoel
Typische nootachtige smaak met toets van mineraliteit
Russische steur (leeftijd 9 à 10 jaar) -
Royal Belgium ‘OSIETRA’ (30 gr)
Aangenaam mondgevoel
Typische nootachtige smaak met toets van mineraliteit
Russische steur (leeftijd 9 à 10 jaar) -
Rosé ‘LePlan-Vermeersch’
100 % Grenache
Intens aroma met indrukken van rood fruit -
Bouchot mosselen -bereid- 500 gr (Niet verkrijgbaar tijdens de feestdagen!!!)
Heerlijk gesauteerd op fransen wijze
Super verse kwaliteitMet een saus van dille en venkel overheerlijk!
-
Canadese kreeft ‘special grill’ ( +/-600gr)
Canadese kreeft ‘Special grill prepaired’ (+/-600 gr)
Top op de BBQ -
Royal Belgium ‘PLATINUM’ (10 gr)
Stevige eitjes met ziltige, subtiele nootachtige toets
Kruising tussen Russische en Siberische steur (leeftijd 7 à 8 jaar) -
Getratineerde creuses (6 stuks)
6 ‘heerlijk’ gegratineerde creuses op wijze van de chef.
-
Pouilly Fumé 37,5 cl
Deze klassewijn laat zich perfect schenken bij schaal- en schelpdieren
Licht mineraal, véél fruit, heerlijk fris -
Irish Oisri (6 stuks)
Oysri-oesters hebben een frisse, delicate smaak met een mooie balans tussen zout en zoet. Ze zijn licht romig en hebben vaak een subtiele minerale afdronk. Perfect voor liefhebbers van verfijnde zeevruchten!
-
umami oesters (6 stuks)
De Umami–oester is een triploïde oester wat betekent dat deze oester zich niet voortplant. Deze smaak ontstaat doordat de van oorsprong Ierse oesters worden verfijnd in gecontroleerde bassins met puur Oosterscheldewater. Hier krijgen ze een specifiek algendieet waardoor de bijzondere 5e smaak (Umami) ontstaat. -
Champagne ‘Victor & Charles’
Top Champagne ( Chardonnay, Pinot noir en Pinot Meunier)
Mooi parelend
Levendig en krachtig -
Fruits de mer – 2 personen
Fruits de mer : (per 2 personen te bestellen)
Canadese kreeft belle vue ½ per persoon
2 Krabscharen
6 Oesters (geopend)
2 Reuze gamba’s
6 Wulken
1 Vongolé bereid (300 gr.)
Verse mayonaise
Cocktail saus