- Sorteer op Willekeurig
- Toon 15 Producten per pagina
-
Irreverente Bianco (Portugal)
Een zéér verfrissende witte wijn met hinten van limoen en licht tropisch fruit.
Perfect bij schaal- en schelpdieren
-
Gepofte aubergine met salsa van parel couscous en humus
gepofte aubergines uit de oven
met een salsa van parel couscous
afgewerkt met humus
-
Carpaccio van tonijn
tonijn filet fijn gesneden
met mengeling van boschampignons
truffel mayonaise en pecorino kaas
-
‘Snowcrab poot’ (+/- 250 gr)
Verse snowcrab poot (+/- 250 gr)
(niet voorgekookt)
voorbereid met in eigen huis ‘gefuseerde boter’
klaar voor de oven -
Rueda Do.,Comenge ‘Verdejo’
Een Spaanse witte wijn
Mooie mondvulling, fruit
Véél body en mooie lange afdronk
Lekker bij oesters en mosselen -
Rodenbach ‘Alexander’ (fles 75 cl)
Dit bier met zijn unieke, gebalanceerde palet, fruittoetsen en complexe afdronk is een topper bij garnalen
-
EUROPESE kreeft ‘A la Algherese’ (gem 600-680 gr)
EUROPESE kreeft ‘A la Algherese’ (gem 750 gr)
Uiterst fijne Chardonnay vinaigrette
kerstomaatjes
basilicum -
Royal Belgium ‘OSIETRA’ (10 gr)
Aangenaam mondgevoel
Typische nootachtige smaak met toets van mineraliteit
Russische steur (leeftijd 9 à 10 jaar) -
‘Oosterschelde kreeft’ met zeekraal- en lamsoor boter ( ong 750 gr )
1 Oosterschelde kreeft gegrild ( ong 750 gr)
Afgewerkt met gefuseerde boter met lamsoor, zeekraal en algen -
Oostendse creuse III (6 stuks)
De ‘Ostendaise’ een karaktervolle oester
Zachte, zilte en noodachtige smaak! -
broodje met krab – hummus – brocolino – feta
Broodje met krab – hummus – brocolino – feta
-
Domaine Christophe Mittnacht “Cuvée Gyotaku”
Gyotaku heeft karakter en is aromatisch, droog en fris: toplekker bij vis en schaal- en schelpdieren
-
Royal Belgium ‘PLATINUM’ (10 gr)
Stevige eitjes met ziltige, subtiele nootachtige toets
Kruising tussen Russische en Siberische steur (leeftijd 7 à 8 jaar) -
‘King crab poot’ (+/- 300 gr)
Verse king crab poot (+/- 300 gr)
(niet voorgekookt)
voorbereid met in eigen huis ‘gefuseerde boter’
klaar voor de oven